Baggerdepot Hollandsch Diep

Dit is het digitale projectkantoor voor de Exploitatie van de Baggerspeciedepots Hollandsch Diep en optioneel Put Cromstrijen. Beide depots worden in de periode van 9 juli 2014 tot en met 8 juli 2021 geexploiteerd door de aannemerscombinatie Baggerbedrijf De Boer BV en Bagger- en Aannemingsmaatschappij Van der Kamp BV.

Registreren

Voor toegang tot het digitale kantoor (aanmelding baggerspecie en/of vragen/opmerkingen) dient u zich hier te registreren.

Inloggen

Heeft u zich al geregistreerd? Dan kunt u inloggen via deze link. U komt dan in het digitale kantoor. Uw inloggegevens vergeten? Stel een nieuw wachtwoord in.

Op deze website bestaat de mogelijkheid om, afhankelijk van je rechten, informatie te lezen, te wijzigen, te downloaden en tevens toe te voegen (uploaden). Dit digitaal kantoor is met name bedoeld voor het projectteam van de aannemerscombinatie en het projectteam van Rijkswaterstaat, handhavers van de bevoegde gezagen van de Provincie Noord-Brabant, Zuid-Holland, gemeente Moerdijk en de ontdoeners van baggerspecie.

Op deze site kunnen ontdoeners van baggerspecie tevens de vooraanmelding evenals de definitieve aanmelding van baggerspecie doen. Hiervoor dient u zich eerst te registreren; waarna u toegang krijgt tot de aanmeldingsprocedure (startpagina). U wordt vervolgens via de email op de hoogte gehouden van uw vooraanmelding en/of acceptatie of afwijzing.

Het depot Hollandsch Diep is vanaf 9 juli 2014 bereikbaar op het nummer 06 573 473 56 (Harry Blokland) of 06 2706 0115 (Haayo Spoelstra). Verder kunt u desgevraagd e-mail versturen naar depothollandschdiep@dutchdredging.nl en haayo.spoelstra@arcadis.com. In geval van calamiteiten kunt u contact opnemen met het Baggerbedrijf de Boer (tijdens kantooruren: 0184 - 41 19 99 of buiten kantooruren 06  53 17 22 39).

Disclaimer: aan het gebruik van deze website kunnen, ongeacht eventuele onjuistheden en/of foutief gebruik, geen rechten worden ontleend.

 

Cookie-instellingen